Freecom Movement (unlimited)

€3997,-

Betaal in termijnen

Je voelt dat je meer uit je leven kan halen. Links en rechts zie je resultaten van anderen die met hun online business de vrijheid behalen waar jij al lang naar op zoek bent. Diep van binnen weet je dat jij dit ook kan…

Unlimited Coaching tot jij financieel vrij bent!

Hoe ziet het programma er uit?

In dit 1-op-1 coaching programma helpen ik en mijn team jou om je online business op te zetten, net zo lang tot jij financieel vrij bent. Dit betekent dat het programma alleen voor beginners is die dat op dit moment nog niet zijn.

Wanneer is het programma klaar?

Het programma eindigt wanneer financiële vrijheid is behaald. Hieronder verstaan wij dat jij een maandelijkse winst overhoudt dat gelijk staat aan een gemiddeld inkomen. Dit zal ook nog verder worden uitgelegd in het strategiegesprek.

Mijn naam is Thomas Mulder en 3 jaar geleden stond ik in jouw schoenen. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en me volledig te richten op het online ondernemen. Inmiddels heb ik meerdere succesvolle bedrijven, maar dit ging natuurlijk niet zonder slag of stoot.

Ik weet als geen ander hoe het is om zo’n groot avontuur helemaal alleen aan te gaan. Vaak zijn er momenten geweest waar ik wilde stoppen en waar ik op mijn bek ben gegaan, maar achteraf zijn dit alleen maar leermomenten. Vandaag de dag help ik mensen die fouten niet te maken.

THOMAS_LAPTOP_01

Wat verwacht ik van jou:

 • Jij begrijpt de kansen die eCommerce biedt en bent vastberaden succesvol te worden.
 • Je bent gemotiveerd en bent bereid naast jouw studie of baan te werken aan je business.

Wat kan je van mij verwachten

 • Een gedreven mentor met een geweldig team die 24/7 voor jou klaar staat.
 • Iemand die jou verantwoordelijk houdt en je steunt wanneer het moeilijk wordt.

Wat kan je van het Beginners Traject verwachten?

10801080 1 (83)

De best mogelijke start voor jouw business.

10801080 1 (84)

Leer hoe je jouw webshop optimaal maakt.

10801080 1 (85)

Ontwikkel een ijzersterke mindset voor succes.

10801080 1 (86)

Master de skills van het online adverteren.

10801080 1 (87)

Maak een plan en leer hoe je snel doelen haalt.

10801080 1 (88)

Persoonlijke 1-op-1 hulp tot jij financieel vrij bent.

Jouw start naar vrijheid...

10801080 1 (91)

Hoe ziet het traject eruit?

 • Wekelijks persoonlijke calls om jou te helpen met je online business (mits nodig)
 • Unlimited coaching bij het starten en groeien van jouw online business tot je financieel vrij bent
 • Dagelijks contact met Thomas en zijn team van professionals die 24/7 voor jou klaar staan
 • Gratis toegang tot (normaal gesproken betaalde) tools en software die wij zelf gebruiken voor ons online succes
 • Begeleiding bij het opzetten van doelen en de bijpassende strategie om jouw succes snel te behalen
 • Hulp bij jouw persoonlijke ontwikkeling en het groeien van een ijzersterke mindset

Totale waarde: €5000,-

Hoe kan ik me aanmelden?

Let op: dit traject is niet geschikt voor iedereen! Wij werken uitsluitend met gemotiveerde mensen, die bereid zijn hard te werken en er alles aan te doen tot het gewenste resultaat is bereikt. Momenteel zijn er slechts 15 plekken vrij!

Via de knop hieronder kan je een strategiegesprek inplannen. Hierbij kijkt iemand uit mijn team waar jij op dit moment staan en waar je heen wilt. Je krijgt gratis advies en zodra jouw wensen overeenkomen met ons aanbod kunnen we aan de slag!

Studenten resultaten

Bekijk de resultaten van de mensen die je voor gingen:

Wat ga ik aan dit traject hebben?

Het beginners traject is simpelweg de beste investering voor een startende ondernemer. Alle facetten van het online succes worden behandeld in dit 4-weekse programma, zodat jij de met de meegenomen kennis snel jouw succes en vrijheid kan vieren. Normaliter worden voor programma’s als deze minimaal €5000 gevraagd (zoals te zien bij andere coaches), echter doe ik dit niet voor het geld en puur uit mijn passie voor het bijdragen aan jouw succes. Indien jou bij het lezen van deze pagina een gevoel van motivatie is bekropen, twijfel dan niet en plan snel een call in!

Veelgestelde vragen:

Je kan je direct aanmelden voor een strategiegesprek en als dat positief is kan je direct beginnen. Omdat er maximaal plek is voor 10 mensen in het beginners traject is er een kans dat je zal moeten wachten. Dit zal duidelijk worden in het strategiegesprek.

Klik op de knop hieronder om een strategiegesprek in te plannen. Je krijgt een gratis adviesgesprek met iemand uit mijn team en als het matcht kunnen we van start gaan met het traject.

De totale waarde van een traject als deze ligt gemiddeld op een minimum van €5000,-. Is dit het waard? Ongetwijfeld! Je kan dankzij een goede mentor je investering heel snel terug verdienen. Zoals benoemd doe ik dit echter niet voor het geld en kan je er van uit gaan dat je bij ons meer dan de helft minder betaald! Hoeveel precies zal duidelijk worden in het strategiegesprek.

Ja, zowel door mij persoonlijk als door een aantal professionals uit mijn team! Je krijgt verschillende calls met verschillende specialisten zodat jij elk belangrijk aspect van het online ondernemen leert. Daarnaast zijn wij allemaal 24/7 bereikbaar voor vragen.

 • Wekelijkse persoonlijke coaching call
 • Toegang tot 5+ uur video materiaal
 • Netwerk met gelijkgestemde ondernemers
 • Dagelijks contact via whatsapp
 • Uitgebreid stap voor stap plan naar jouw succes
 • Compleet uitgedachte business strategie
 • Advies van specialisten op alle gebieden
 • Mentale ondersteuning

Mijn team en ik zijn allemaal Nederlands, dus de coaching en vragen kunnen we in het Nederlands doen! De leeromgeving daarentegen is wel in het Engels. Het is dus handig als je wel Engels kan verstaan en begrijpen.

Vragen?

Gebruik het contact veld hiernaast of stuur je vraag naar support@thomasmulder.com