VACATURE MARKETING BRAND MANAGER

Ben jij klaar om keihard te gaan knallen samen met mij en mijn team? Lees deze pagina goed door om een duidelijk beeld te krijgen van je functie!

Jij gaat als marketing brand manager een breed scala aan werkzaamheden verrichten, wat allereerst natuurlijk vereist dat jij breed inzetbaar, creatief en vastbesloten bent. Hieronder een lijstje met taken wat je kan verwachten:

  • Marketingcampagnes opzetten
  • Funnels uitdenken en inrichten
  • Content bedenken, maken en organiseren
  • Team aansturen en managen
  • Klantbeleving optimaliseren

OVER HET BEDRIJF

Thomas’ e-commercebedrijf is zo’n 3 jaar geleden opgericht en inmiddels flink gegroeid. De basis, waar het ook allemaal mee begon, is dropshipping. Dit is later uitgegroeid tot meerdere businessmodellen, waaronder nu dus ook het opzetten van brands. Belangrijk in elk businessmodel is de klantbeleving en tevredenheid, we zijn dan ook elke dag bezig om dit te optimaliseren. 

Binnen het bedrijf hangt een ontspannen sfeer, maar wel met het gezamenlijk begrip dat er kei- en keihard gewerkt moet worden. Binnen het team heeft een ieder veel vrijheid voor zijn of haar input, zodat de kracht van elk individu optimaal wordt benut. Wees niet bang voor een corporate culture of 9 tot 5 baan, die ga je niet vinden bij dit team van jonge en gedreven mensen. Jij bent verantwoordelijk voor jouw taken, maar hoe je dat doet is volledig aan jezelf!

Er wordt veel aandacht besteed aan het voorzien van een goed milieu waar jij als A-player optimaal kan ontwikkelen. Alles draait om synergie en zorgen dat we elkaar sterker maken en aanvullen. Thomas’ beschouwt zijn team niet als werknemers, maar als een samenwerking tussen 2 personen waar altijd een win-win situatie moet zijn. Dit is terug te zien in de manier waarop jij wordt beloond voor jouw werk…

Wat levert jou dit op?

Mocht jij als kandidaat worden uitgekozen om te werken binnen het bedrijf, dan starten we altijd met een proefperiode. Hier krijg jij een aantal taken en zal worden gekeken naar hoe deze worden uitgevoerd. De beloning voor deze functie in de proefperiode bedraagt:

€15 – €25 per uur (afhankelijk van jouw niveau)

Indien de proefperiode succesvol wordt afgesloten volgt er een gesprek om te kijken naar een beter beloningssysteem. Het standaard uurloon wordt achter gelaten en we gaan per individu kijken naar een beloningssysteem waarbij jou wordt beloond voor jouw werk. Dit zorgt niet alleen dat je meer geld kan verdienen, maar ook dat jij meer plezier in je werk ervaart en meer motivatie hebt. Kortom, win-win!

Zoals eerder vermeld zijn er voor deze functie doorgroeimogelijkheden. Allereerst uiteraard in de vorm van een hogere beloning, maar een partnership met Thomas (bijvoorbeeld in de vorm van het gezamenlijk opzetten van een nieuw brand) is ook zeker niet uit te sluiten!

Praktische informatie:

Lijkt het je leuk binnen ons team te komen werken? Bekijk nog even de volgende informatie om zeker te weten dat je voldoet:

  • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel (je zal starten als freelancer)
  • Bereid om minimaal 2 keer per maand op kantoor (in Nieuwegein) te komen

Enthousiast?

Mocht alles bovenstaande informatie bij jou aansluiten en weet je zeker dat dit voor jou op het lijf geschreven is? Dan nodig ik je graag uit om de volgende tests te doen en de resultaten naar ons te mailen. Sluiten de resultaten aan bij de onze wensen, dan volgt er een kennismakingsgesprek. Vul de resultaten naar waarheid in, niet naar wat jij denkt dat wij willen horen.

1. DISC test

Deze test gaat over jouw persoonlijkheid. Je kunt de gratis versie hier doen: https://www.tonyrobbins.com/disc/

2. Intake form

Een aantal vragen om je beter te leren kennen. Klik hier voor de link naar het intake form.

Stuur de resultaten van de DISC test per mail naar support@thomasmulder.com. Het intake form hoef je alleen in te vullen. Indien wij verwachten dat je past binnen deze functie wordt er contact met je opgenomen. Hoor je niks? Dan verwachten we helaas niet dat deze functie bij je past.