VACATURE GRAFISCH ONTWERPER

WAT ZOEK IK?

Ik ben op zoek naar een (video)grafische alleskunner. Je hoeft niet op elk gebied een pro te zijn, maar het liefst bezit je wel de basis skills van:

  • Video editing
  • Grafisch ontwerpen
  • Photoshop
  • Camera bedienen (zowel foto als video) (geen vereiste, wel handig)

Het werk wat je gaat doen zal enorm variëren (wat het voor jou natuurlijk interessant en uitdagend houdt;), dit komt omdat je werkzaam zal zijn binnen meerdere bedrijven van mij.

Sta je open voor persoonlijke ontwikkeling en hou je van mensen helpen? Dan is dat extra mooi meegenomen! Ik werk graag met like-minded mensen en kijk altijd hoe we uit onze samenwerking beide zoveel mogelijk waarde halen.

Belangrijk: we werken alleen op freelance basis (geen vast contract).

WIE BEN JIJ?

Zoals verwacht ben ik zoek naar een echte A-player. Iemand die niet vies is van hard werken, altijd 100% gemotiveerd is en bereid is samen mij te willen groeien. Jij hebt een HBO denkniveau (geen papiertje vereist), bent overzichtelijk, denkt goed mee en wil altijd dat stapje extra zetten.

Naast motivatie, discipline en gedrevenheid vind ik het persoonlijk ook enorm belangrijk dat je als persoon zelf betrouwbaar en eerlijk bent. Ik werk enkel samen met mensen waarbij ‘hun hart op de juiste plek zit’ en verwacht van jou dat je kernwaarden dat van een goed persoon zijn.

Aangezien er voldoende werk is, ben je idealiter full time beschikbaar.

BEN JE GEÏNTERESSEERD?

Stuur even een mailtje naar support@thomasmulder.com met jouw motivatie en wie weet zie ik jou binnenkort!